Wednesday, September 12, 2007

NYA FRONTFIGURER





Pust Pez! Utvecklingen inom Electric Light Bananarama the Band Orchestral Manoeuvres in the Dark Tranquility... and you will know us by the trail of dead har tagit en MYCKET överraskande vändning. Bandet har nu länge dragits med stora problem; de är helt enkelt alldeles för många, och har grymt svårt att hitta reptider. Häromdagen hade Dark Tranquility-gänget tvättid, och förra veckan skulle ELO hämta barnen på dagis. Till den första spelningen, på Harrys i Eskilstuna, dök dessutom inte ...and you will know us by the trail of dead upp pga. alldeles för långa köer på McDonalds i Mjölby. Så, de har nu bestämt sig för att BARA GÖRA EN SPELNING I ÅR (Tiki Room i Arvika, på juldagen), och i övrigt satsa på att vara ett studioband.

Inte nog med detta. Inga av alla dessa dussintals medlemmar upplevs av Peter Swartling ha tillräcklig karisma för att få bandet att "sälja". Dessutom, menar Swartling, har lite grand av bandet själ dränerats sedan figurerna "Trazan" och "Banarne" försvunnit. Swartling säger dock till TT att en ny lösning är klar:

"- Åberg är ju en jävla fjolla. Och Klasse Möllberg är ju slut. Dem skiter vi väl för fan i. Och de har ingen ensamrätt på Trazan & Banarne. Kunde SVT vara så takt- och principlösa att kasta ut Jörgen Lantz som Björne och ersätta honom med en fitta som Pontus Gustafsson, kan väl vi också göra liknande saker."

Sagt och gjort. Idag är det klart att Göran Gillinger (huvudsakligen känd för sin tolkning av Kung Birger i Nyköpings gästabud) blir den nya Trazan, och Kim Sulocki (huvudsakligen känd för sina röstinsatser i Svampbob fyrkant) blir den nya Banarne som ska fronta Electric Light Bananarama the Band Orchestral Manoeuvres in the Dark Tranquility... and you will know us by the trail of dead. Swartling säger "Visserligen är de ju mest kända för sina ordvitsar, men jag tror de är sådana pajasar att de kan fronta bandet på ett härligt sätt".

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

på skuggsidan händer det tydligen också grejer. klasse möllberg och lasse åberg blev helt knäckta när de ersattes av kim sudoki och göran gillinger så de började gå på tjack. nu har de, duktigt nerdekade, samlat ihop spillrorna av orginalsättningen och startat om under namnet epileptic banana band.

12:47 AM  

Post a Comment

<< Home