Tuesday, July 03, 2012

Sketch

Scenen: folkparken i Orsa. Folkölsburkar överallt. Soluppgång. Våra vänner sitter och är rätt så packade i ett hörn på festplatsen.

Gillinger: Minns du, Kimpa, när det blev ett sådant ramaskri när Martin Timell gav ett oskyldigt litet sextips i Bullen där för ett par år sedan?

Sulocki: Nä.

Gillinger: Jomen, han gav killar ett tips. Att man skulle sitta på sin egen hand tills man tappade känseln i den, och sedan skulle man... eh, dra en tarzan.

Sulocki: Dra en tarzan?

Gillinger: Suck. Banka biskop. Ruska tupp.

Sulocki: Tillfredsställa sig själv?

Gillinger: Just så. Och man skulle göra det, för att om man saknade känsel i handen, så skulle det kännas som om någon annan, eh, skötte jobbet så att säga.

Sulocki: Vilket fantastiskt förslag! Det måste jag prova!

Gillinger: Hmmm. Hursomhelst har jag tänkt ut en variant på det där.

Sulocki: Ja?

Gillinger: Jo. Man sätter sig på en cykel. Sedan cyklar man Vätternrundan! Och när man kommer i mål, har man tappat känseln i penis. DÅ drar man en tarzan, ruskar man tuppen, runkar man.

Sulocki: Men, varför då?

Gillinger: Jo, men då känns det som om man runkar av någon annan.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Grattis till att ha en av de mest sofistikerade bloggar jag kom över på ett tag! Dess otroligt hur mycket du kan ta ifrån något helt enkelt på grund av hur visuellt vacker den är. Youve sätta ihop en bra blogg utrymme bra grafik, video, layout. Detta är definitivt ett måste-se blogg!

9:34 AM  

Post a Comment

<< Home