Thursday, August 24, 2006

Krogshow-priset

Vi har just instiftat Krogshows-priset, efter generösa donationer från han som uppfann humorn, filosofen Leibniz. Vi står i direktkontakt med honom via ett ouija-bord på torsdagförmiddagarna, och det är en redigt hygglig prick.

Nåväl. Vad det går ut på att är att Leibniz blivit sjukt inspirerad av Aftonbladets drive, när de kör det här: "Jag är +++++" på t-shirts till dem som fått 5 kringlor av dem. Så nu har han bett oss sy upp t-shirts som det står "Jag är krogshow" på. Och det har vi gjort. Så, under en stor gala på den där sunkiga indiern mellan Sveavägen och Malmskillnadsgatan, har Sven Nylander tackat ja till att ta emot t-shirten för sitt ovärderliga bidrag till vardagshumorn. Motiveringen lyder:

"Efter ett livslångt practical joke, där han sprungit runt som en jävla galning och fördömt intaget av varenda jävla kemisk substans, väljer han att åka dit så det sjunger om det med en halv kokainfabrik i näsan och den andra halvan i fickan. Bara det är tillräckligt roligt för att förtjäna Krogshow-priset. Men han tycker inte att det räcker med att stanna där. Nej. Han börjar med sköna bortförklaringar, som hämtade från kyrkogården av dåliga bortförklaringar: 'någon måste ha lagt det i min drink', och - när de hittar skiten i hans braller - 'någon måste ha råkat hällt lite koks på mina papper när jag skrev ned ett telefonnummer'".

Alltså, det är ju inte så att vi vill vältra oss i någon annans olycka. Vi tror verkligen att han planerade det här, för det är ju alldeles för uttänkt roligt för att vara en slump. Vi hoppas att Sven hinner dyka upp på ett nan-bröd eller två och ta emot tröjan.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

enligt ... som har känningar lite överallt i sportvärlden och media hade nylander pissat ner sig när han greps. alltså inte före, utan exakt när han greps. släppt värsta pissbomben. det borde rendera honom ett par byxor också. ni kanske kan skicka dem till honom: pesseboexa@hall.se

6:24 AM  

Post a Comment

<< Home