Thursday, January 26, 2006

En diskussion kring några stämningsansökningar + krogshowen retro

OK, vår publik har skällt lite på oss för att vi varit lite lata med inlägg på sistone. Det finns förklaringar. Våra "Bronco Buster"-skämt har tagit hus i helvete, och vi har tvingats sitta i isolerade celler på moderaternas riksdagskansli tre nätter i rad. För första gången någonsin har vi sett moderater och sossar stå enade bredvid varandra, med starka jävla förhörslampor mitt i plytet på oss, med argsinta frågor om "Hur visste ni det? Hur faaan visste ni det?" Det roliga är att vi inte alls kände till den sanna historien om GP och CB. Det var bara ett meningslöst skämt, men det tog hus i helvete borta i riksdagshuset. Först när vi lyckades övertala de berörda parterna om att vi bara hittade på, blev vi släppta.

Nåväl. Det finns två gamla retro krogshows-skämt co-skrivna av Storebror Buller, som kommer att redovisas här på bloggen så småningom. Jag ska kort berätta om de båda:

Det så kallade Café String-skämtet bygger på att Café String en gång i tiden sålde sitt möblemang till hugade gäster och fick in nya möbler eftersom. En dag när vi var där slumpade det sig så att ALLA normala sittmöbler var ersatta av gynekologstolar, i vilka folk smuttade på sina café con carne i lugn och ro.

Historiens bästa sexscener ur filmens värld bygger på att Hans Wiklund och Nils-Petter Sundgren listar sina bästa sexscener. Nils-Petter spårar ur lite när han närmar sig topp tre, där bland annat Jodie Foster i Anklagad, och en märklig scen ur huliganfilmen ID, samt en "gruppsex-scen" ur Baisse Moi [ursäkta stavningen, våra franska läsare] intar toppositionerna.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jag känner en som hävdar att scenen ur ID är filmhistoriens vackraste kärleksscen.

samma person var tvungen att lämna salongen mitt under visningen av lilja 4-ever för att gå ut och runka.

5:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ooo, det finns så många härliga alster som får det att spänna i lederhosen. Utvalda stycken ur "Julien donkeyboy", "Eraserhead" och "Rubber Johnny" är högkompetent afrodisiak. Har du ett stroboskop och lite adderall hemma så är succén ett faktum.

2:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

för att inte tala om the war zone.

4:56 AM  

Post a Comment

<< Home