Wednesday, January 11, 2006

Saxat från manuskriptet till "krogshowen", del III

Råsynopsis till den första av intervjuerna till det stående, dokumentära inslaget om relationer som heter "Varför höll det inte?"

[I bild: en kort, överviktig man med begynnande flint; det hår som existerar är mjälligt och flottigt. Han bär Chinos, en vit-rödrandig slipover, och under den, en gul skjorta. Denne man drar denna monolog, lite tyst, lite nervöst].

- Ja. Hmmm. Jo. [Lång tystnad]. Det är så att min tjej och jag just har gjort slut. Det är riktigt tråkigt. Hon var snygg. Hon har ett bra jobb. Mina föräldrar gillade henne. Men... [lite förvirrade blickar ner mot skorna, rösten stockar sig en aning], nu är det alltså slut. [Tystnad]. Ni undrar kanske varför. [Tystnad]. Jo. Hmmm. Ja. Vi hade helt enkelt väldigt olika intressen. Jag gillar ju mysiga hemmakvällar. Romantiska komedier typ Sömnlös i Seattle, Du har mejl, ja, ni fattar. Långpromenader. Plocka svamp i skogen och läsa deckare i uppkrupen i tjejens knä när det regnar ute. Och hon. Ja, hon gillar brutalt analsex, gärna i gangbang, med muskeluppumpade cracknegrer. [Tystnad]. Ja. Så det tog slut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home